Breaking news

Σκάνδαλο Folli Follie
A

Στη φυλακή οδηγείται μόνο ο ένας από τους πέντε καταδικασμένους της Folli Follie και συγκεκριμένα ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, καθώς το δικαστήριο, αν και δε χορήγησε αναστολή σε κανένα από τα τρία μέλη της άλλοτε πανίσχυρης επιχειρηματικής οικογένειας, εντούτοις έκανε δεκτό το αίτημα του Δημήτρη και Καίτης Κουτσολιουτσου να εκτίσουν την ποινή τους σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω ηλικίας, χωρίς βραχιολάκι.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων νωρίτερα δεν χορήγησε αναστολή σε τέσσερις από τους πέντε καταδικασθέντες και συγκεκριμένα στο Δημήτρη, Τζώρτζη και Καίτη Κουτσολιούτσου, αλλά και στο φυγόδικο Ιωάννη Μπεγιέτη που αν και καταζητούμενος επί σειρά ετών από την ελληνική δικαιοσύνη, το δικαστήριο αποφάσισε να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό και συγκεκριμένα αυτό του προτέρου σύννομου βίου. Την ίδια ελαφρυντική περίσταση αναγνώρισε και στους υπόλοιπους τέσσερις πρωταγωνιστές του επιχειρηματικού σκανδάλου της Folli Follie.

Ανασταλτικό αποτέλεσμα έως την έφεση δόθηκε μόνο στη συνεργάτη της οικογένειας Κουτσολιουτσου. Νωρίτερα το δικαστήριο επέβαλε πολυετείς καθείρξεις από 10 έως 17 χρόνια στους πέντε κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο της Folli Follie.

Συγκεκριμένα την μεγαλύτερη ποινή, αυτή των 17 ετών επεφύλαξε το δικαστήριο στον ιδρυτή της εταιρείας, Δημήτρη Κουτσολιούτσο. 11ετη κάθειρξη επιβλήθηκε στο γιο, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και 10 χρόνια κάθειρξη στη σύζυγο Αικατερίνη Κουτσολιούτσου.

Στους άλλους δυο καταδικασθέντες συνεργάτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου επέβαλε ποινές από 10 έως 15 έτη κάθειρξης. Τα 15χρονια αφορούν στον φυγόδικο Ιωάννη Μπεγέτη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις