Breaking news

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
A

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το φρικιαστικό έγκλημα στην Κυψέλη όπου δολοφονήθηκε ο 7χρονος Ανδρέας

Οπως ανέφερε το T-Live, ο μικρός Αντρέας είχε βασανιστεί πολύ άγρια ακόμη και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το παιδάκι, όταν ο σύντροφος της μάνας του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία δεν αντέδρασε. Πέθανε από ασφυξία με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο συμπέρασμα ότι το παιδάκι ήταν δεμένο. Οι αστυνομικοί τώρα έχουν ξεκινήσει έρευνα στα οστά του 7χρονου.

Κι όπως όλα δείχνουν από την πρώτη εξέταση φαίνονται σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα των χεριών του παιδιού. Είτε η μητέρα είτε ο άνδρας που το δολοφόνησε, του είχαν βάλει τα χέρια σε ένα τραπέζι και τα είχαν χτυπήσει. Ετσι εξηγούνται οι κακώσεις και οι εξαρθρώσεις που έχουν βρεθεί στα δάχτυλά του. Τα χέρια του δηλαδή ήταν τραυματισμένα και το παιδί δεν μπορούσε να τραβήξει την ταινία, να πάρει αναπνοή και να αναπνεύσει.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της 12ης Ανακρίτριας. Οι δύο σύντροφοι που είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, καλούνται να απολογηθούν στη δικαστική λειτουργό για όσα υπέστη ο Ανδρέας τον Ιανουάριο του 2017 όταν ξεψύχησε δεμένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία από τον σύντροφο της μητέρας του. Η γυναίκα, σύμφωνα με την δικογραφία, ήταν παρούσα σε όσα συνέβησαν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις