Breaking news

καιρός
A

Νέα άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει αύριο, Παρασκευή, ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 40 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αύριο, Παρασκευή, ο καιρός στη χώρα, θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο κεντρικό Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 36 με 38, στα ηπειρωτικά τοπικά τους 39 με 40 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 33 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη 

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά και δυτικά τμήματα έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 35-36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 35 βαθμούς.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις