Breaking news

INTIME
A

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει αύριο, Τετάρτη, για έξι ώρες η τροχαία, στον Κηφισό, και πιο συγκεκριμένα, από τον κλάδο εξόδου προς Πειραιά της Λεωφόρου Κηφισού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου, με τίτλο: «Αποκατάσταση κατεστραμμένων και επέκταση στηθαίων ασφαλείας σε δίκτυα Περιφέρειας Αττικής», θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων του κλάδου εξόδου προς Πειραιά της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Πειραιά, αύριο, Τετάρτη 19 και ώρα 11 το βράδυ μέχρι μεθαύριο, Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 5 το πρωί.

Εναλλακτικά δρομολόγια

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν τα παρακάτω δρομολόγια: 

  • Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Πειραιά) – αριστερά κλάδος εξόδου προς Λ. Ποσειδώνος/ Σ.Ε.Φ. –  δεξιά κλάδος εξόδου προς Σ.Ε.Φ. – κυκλικός κόμβος «Λίνμης» Σ.Ε.Φ. – δεξιά κλάδος εξόδου (υπόγεια οδός) προς Εθνάρχου Μακαρίου – αριστερά Εθνάρχου Μακαρίου προς Πειραιά.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις