Breaking news

Τροχαίο στη Λ. Συγγρού
A

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11:00 της Δευτέρας 17 Ιουνίου, επί της λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της οδού Λάμπρου Κατσώνη. Το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες ντελαπάρισε και κατέληξε στις διαχωριστικές μπάρες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έσκασε το δεξί λάστιχο και το ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε δύο φορές στο κράσπεδο, η οδηγός προσπάθησε να το επαναφέρει και αναποδογύρισε τουλάχιστον πέντε φορές.

Οι ζημιές στο όχημα είναι εκτεταμένες, ενώ η οδηγός εγκλωβίστηκε στο ΙΧ και χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 6 πυροσβέστες προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Ταυτόχρονα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από πλήρωμα μοτοσικλέτας ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Δείτε το βίντεο με την τρελή πορεία του αυτοκινήτου

Το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας έμεινε για λίγη ώρα κλειστό, ενώ επικράτησε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Στο σημείο κατέφθασε και η ΕΛ.ΑΣ, ενώ γερανοφόρο όχημα απομάκρυνε αργότερα το αυτοκίνητο.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο αφού έσκασε το δεξί μπροστινό ελαστικό του ΙΧ. Στην προσπάθειά της να επαναφέρει το όχημα, προσέκρουσε στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ντελαπάρει και να αναποδογυρίζει τουλάχιστον πέντε 5 φορές πριν καταλήξει με μέτωπο ανάποδα στο αριστερό ρεύμα.

Το ζευγάρι, οδηγός και συνοδηγός, γλίτωσε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Σημειώνεται ότι διαμένουν στο Κουκάκι και πήγαιναν στον Πειραιά για ιατρικό ραντεβού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις