Breaking news

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά
A

Πάνω από δυόμιση ώρες έκαιγε χτες, απόγευμα Τετάρτης, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην αποθήκη του εργοστασίου PAL με τις ανοξείδωτες συσκευές στην Κάτω Κηφισιά. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται πως τα αίτια της έκρηξης και της φωτιάς στο εργοστάσιο είναι ό,τι ξεκίνησε από τη φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, η οποία θα ερευνηθεί από πραγματογνώμονα της Πυροσβεστικής.

Η μεγάλη φωτιά έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου για τον μαύρο τοξικό καπνό που προκλήθηκε χθες από το μεγάλο μανιτάρι που δημιουργήθηκε στον ουρανό. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ενδεχομένως να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες τόσο για τους κατοίκους της περιοχής και φυσικά για τους εργαζόμενους οι οποίοι εργάζονταν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο αλλά και σε διπλανά εργοστάσια και συστήνουν στους κατοίκους της περιοχής τον περιορισμό των μετακινήσεων και κλείσιμο των παραθύρων στα σπίτια τους.

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά
Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά

Για να σβήσει η φωτιά επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Bοήθεια παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές ενώ από αέρος ελικόπτερο έκανε ρίψεις νερού περιμετρικά για να μη περάσει η φωτιά στο ρέμα και πάει προς το νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων.

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά

Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε διπλανή επιχείρηση ενώ χθες λόγω της πυρκαγιάς, έκλεισε ο παράδρομος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Κηφισιάς.

 Η επιχείρηση βρίσκεται στην οδό Αιγιδών 9 στην Κάτω Κηφισιά. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις