Breaking news

metoo_sexoualiki_parenoxlisi
A

Ύστερα από τις καταγγελίες 13 μαθητριών σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκαν από καθηγητές τους στη Θεσσαλονίκη, παρενέβη εισαγγελέας προκειμένου να διερευνηθούν οι υποθέσεις. 

Οι μαθήτριες φοιτούν στο 3ο ΓΕΛ της πόλης, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από την περασμένη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε τη διερεύνηση των καταγγελιών, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καθηγητές έχουν ήδη απομακρυνθεί από το σχολείο και γίνεται διερεύνηση των καταγγελιών.

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης τόνισε ότι «Μόλις ενημερωθήκαμε έχουμε δώσει εντολή για έρευνα σε βάθος και απόδοση ευθυνών όπου και αν υπάρχουν. Γνωρίζετε την ευαισθησία που έχουμε σε αυτού τους είδους τα θέματα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να κάνουμε την παραμικρή υποχώρηση ή να ανεχθούμε τέτοιου είδους φαινόμενα εάν και εφόσον υπάρχουν».

Στο σχολείο έχει σταλεί ψυχολόγος, ενώ υπάρχει επικοινωνία και με τους γονείς, έτσι ώστε να διευκρινιστεί τι έχει συμβεί, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οι ίδιοι οι καθηγητές πάντως αρνούνται τα πάντα και αναφέρουν πως όσα δηλώνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και μάλιστα ένας από αυτούς σκοπεύει να κινηθεί και νομικά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις