Breaking news

Ροζ νερό
A

Μετά το πρόβλημα με το δίκτυο νερού στη Μαγνησία, πρόβλημα εμφανίστηκε και στις περιοχές Βαρνάβα και Γραμματικό, όπου οι κάτοικοι είδαν να τρέχει από τις βρύσες τους... ροζ νερό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Βαγγέλης Σωτηρίου, στο Action24, το νερό εμφανίστηκε ροζ  πριν τρεις ημέρες μετά από διακοπή ρεύματος. «Έμεινε χαμηλή η πίεση δικτύου. Μετά επανήλθε το ρεύμα και εμφανίστηκε το ροζ νερό», είπε. 

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου έκανε έλεγχο και διαπιστώθηκε πως «τα αντλιοστάσια και οι δεξαμενές δεν είχαν παραβιαστεί. Να ξέρετε πως το Γραμματικό παίρνει νερό από γεωτρήσεις». 

«Ενημερώσαμε τον κόσμο να μην πιουν νερό. Αδειάσαμε τα δίκτυα, κάναμε δύο φορές καθαρισμούς και τώρα φαίνεται πως το νερό είναι μια χαρά. Πήραμε δείγματα για να διαπιστώσουμε από πού προήλθε αυτό το νερό», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηρίου το ροζ νερό «δεν είναι σίγουρα από γεώτρηση και τις δεξαμενές, είναι από το δίκτυο». 

Μόνο εμφιαλωμένο νερό 

«Το ροζ νερό εμφανίστηκε αλλά δεν βρήκαμε από πού προήλθε. Οι κάτοικοι πίνουν εμφιαλωμένο νερό», είπε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γραμματικού, Τάσος Χρυσίνας.

«Πήγαμε στα σχολεία εμφιαλωμένα. Είπαμε να μην χρησιμοποιήσει κανείς νερό για καμία χρήση μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις», ανέφερε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις