Breaking news

Ξαπλώστρες στη Ρόδο
A

Δεν βάζει μυαλό ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο όπου το καλοκαίρι του 2023 σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει και έδειχνε έναν σερβιτόρο να πηγαίνει την παραγγελία στους πελάτες σχεδόν… κολυμπώντας.

Οι ξαπλώστρες, οι οποίες διαπιστώθηκε πως ήταν αυθαίρετες και ζητήθηκε να ξηλωθούν, φέτος μπήκαν και πάλι.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε παράνομες κατασκευές εντός της θάλασσας και παραβάσεις στον αιγιαλό και δόθηκε εντολή για ξήλωμα των 19 μεταλλικών κατασκευών που εντοπίστηκαν. Οι ξαπλώστρες εντοπίστηκαν με drone μετά από καταγγελία στο myCoast.

Ο Όμηρος Τσάπαλος, εκπρόσωπος Τύπου Υπουργείου Οικονομικών, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» για το beach bar στην Ρόδο.

«Πέρσι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε πιαστεί για αυτή την παράβαση. Απομακρύνθηκαν οι κατασκευές και φέτος ο ίδιος επιχειρηματίας πήγε και έκανε ξανά το ίδιο, απροκάλυπτα. Χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα σε επίπεδο νομοθέτησης. Η καταγγελία ήρθε στο myCoast. Έγινε ο έλεγχος χτες, και σφραγίστηκε το beachy bar. Μέσα σε 48 ώρες πρέπει να ξηλωθούν οι ξαπλώστρες μπορεί να ανοίξει. Αφόρου αποκτήσει τις άδειες, αφαιρέσει ότι παράνομο έχει, και πληρώσει το πρόστιμο. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις και θα σηκωθούν και drone. Σε αυτήν την περίπτωση δεν έγινε».

Δείτε το βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις