Breaking news

Φρίκη στην Πάρνηθα: Μαχαίρωσαν εθελοντές που μάζευαν σκουπίδια
A

Άγρια επίθεση δέχτηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου εθελοντές στην Πάρνηθα, οι οποίοι βρέθηκαν στο βουνό στο πλαίσιο δράσης καθαρισμού του δάσους.

Όπως περιγράφουν σε ανάρτηση στο Instagram οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση VA Saving his Hood αφού μάζεψαν αρκετά σκουπίδια από τη Δυτική Πάρνηθα, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή στη Φυλής, καθώς η δράση επρόκειτο να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα.

Η επίθεση

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα, δύο αυτοκίνητα με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Οι νεαροί, μόλις αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν, ρωτώντας: «Από πού είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι».

Όταν οι εθελοντές εξήγησαν ότι βρίσκονταν εκεί για να καθαρίσουν το βουνό, οι άγνωστοι αποχώρησαν. Ωστόσο, μετά από 10 λεπτά, επέστρεψαν με τα αυτοκίνητα και άρχισαν να φωνάζουν «Κάναμε Comeback» και άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τους δύο από τους τρεις εθελοντές που κοιμόντουσαν εκεί. 

Ένας μάλιστα από τους τρεις εθελοντές, δέχθηκε τρεις μαχαιριές και υπέστη κάταγμα στη μύτη ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έχοντας, πάντως, διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. 

Ένας από τους δύο κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να φύγουν. Ο επικεφαλής του Save Your Hood Βασίλης Σφακιανόπουλος, κατόρθωσε να περιθάλψει επαρκώς τους τραυματίες άμεσα, προκειμένου να περιοριστεί η αιμορραγία από τα χτυπήματα με μαχαίρι, έως φτάσουν στο νοσοκομείο

Μετά την επίθεση, οι δράστες έφυγαν γρήγορα από το σημείο.

Φρίκη στην Πάρνηθα: Μαχαίρωσαν εθελοντές που μάζευαν σκουπίδια (εικόνες)

Σχόλια των εθελοντών

Σε ανάρτησή του, ένας από τους εθελοντές ανέφερε: «Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου (αρκούδες, λύκους κτλ), ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις