Breaking news

νίκος καραγιώργης
A

Νέο πρόεδρο έχει πλέον το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά την ολοκλήρωση της θητείας του νυν βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, κ. Σπύρου Μπιμπίλα.

Ειδικότερα, τα «ηνία» του ΣΕΗ ανέλαβε πλέον ο γνωστός ηθοποιός, κ. Νίκος Καραγιώργης. Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καραγιώργης τόνισε πως θα ανταποκριθεί στα «δύσκολα καθήκοντα» του προέδρου του εν λόγω σωματείου.

«Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά. Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε», σημείωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η ανάρτηση του κ. Καραγιώργη έχει ως εξής:

«Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σήμερα.

Εκλογή νέου προεδρείου και ελπίζω πως από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ θα ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα

Έχουμε δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο μπροστά

Το δρόμο του αγώνα για την αξιοπρέπεια της δουλειάς μας που τόσο αγαπάμε».

Μπιμπίλας: «ΔΕΝ μπορεί να πανηγυρίζει κανείς λοιπόν, αφού μόνο πρέπει να προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο (oπως συμβαίνει σε όλη την κοινωνία και τις εθνικές εκλογές

Σημειώνεται πως σε ανάρτηση που είχε κάνει την Κυριακή, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε εκφράσει τη θλίψη του για τη χαμηλή προσέλευση ψηφοφόρων στις εκλογές του ΣΕΗ, ενώ είχε επισημάνει: «ΔΕΝ μπορεί να πανηγυρίζει κανείς λοιπόν, αφού μόνο πρέπει να προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο (oπως συμβαίνει σε όλη την κοινωνία και τις εθνικές εκλογές)».

«Ας ελπίσουμε σε μια συνεργασία λοιπόν όλων των δυνάμεων που εκλέχτηκαν και οι θέσεις που πήραμε όλοι θα ανακοινωθούν σύντομα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας» τόνισε.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτησή του κ. Μπιμπίλα έχει ως εξής: 

«Στο πρώτο ΔΣ του ΣΕΗ μετά τις πρόσφατες εκλογές μας που δεν ολοκληρώθηκε λόγω έλλειψης χρόνου αφού κάποιοι σύμβουλοι δούλευαν και διακόψαμε κοινή συναινέσει  για να συνεχιστεί το συντομότερο δυνατόν. Οι παρατάξεις μας έβγαλαν τους συμβούλους τους, κανείς δεν έχει την πλειοψηφία  αφού οι ηθοποιοί μας κατά μεγάλο μέρος δεν προήλθαν στις κάλπες. Μόνο 1.100 από τους 3.600 που έχουν δικαίωμα ψήφου προσήλθαν με αποτέλεσμα σχεδόν ισοψηφίας των 2 πρώτων (365 ΔΕΗ έναντι 331 ΑΕΝΑΗ ) και ρυθμιστής στάθηκε μια μικρή παράταξη που προήλθε από την ΑΕΝΑΗ με 31 ψήφους που δεν έβγαλε έδρα κι έτσι αυτοί οι ψήφοι πήγαν στην πρώτη κατανομή.. ΔΕΝ μπορεί να πανηγυρίζει κανείς λοιπόν ,αφού μόνο πρέπει να προβληματιζόμαστε για ποιο λόγο (oπως συμβαίνει σε όλη την κοινωνία και τις εθνικές εκλογές)  οι πολίτες παραμένουν αμέτοχοι και απαθείς ενώ σοβαρά προβλήματα τρέχουν. Ας ελπίσουμε σε μια συνεργασία λοιπόν όλων των δυνάμεων που εκλέχτηκαν και οι θέσεις που πήραμε όλοι θα ανακοινωθούν σύντομα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις