Breaking news

girokomio_xania
A

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των κατηγορουμένων για την υπόθεση γύρω από το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά της Κρήτης, με τους κατηγορούμενους να αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους προσάπτονται κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Σύμφωνα με το flashnews οι ιδιοκτήτριες του οίκου ευγηρίας στα Χανιά υποστήριξαν πως «Όλα είναι προϊόν σκευωρίας» του οίκου όταν απολογήθηκαν στον ανακριτή για τις κατηγορίες των ανθρωποκτονιών. Με βάση τις αναφορές του συνηγόρου υπεράσπισης τους, προσκομίστηκαν ένορκες καταθέσεις, τις οποίες ανέφεραν άτομα που πλησίαζαν ανθρώπους για να καταθέσουν κατά της μονάδας παρέχοντας οικονομικά ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρουσσόπουλος δήλωσε ότι «Προσκομίστηκαν στοιχεία άλλων συγγενών στα οποία για παράδειγμα, ο ένας αδελφός λέει ότι βασάνιζαν τη μητέρα του και την άφηναν νηστική ενώ η αδελφή λέει ότι ήταν μια χαρά και ο αδελφός δεν είχε πατήσει ποτέ στη μονάδα ενώ η αδελφή ήταν κάθε μέρα εκεί. Όλα αυτά θα αξιολογηθούν από τη δικαιοσύνη».

Η Μαρτυρία της πρώην εργαζόμενης

Την όλη υπόθεση του γηροκομείου κολαστηρίου, έρχεται να αναταράξει η μαρτυρία μίας πρώην εργαζομένης της δομής, η οποία έκανε λόγο για  «Μία βιτρίνα που κάλυπτε τα ψέματά τους, μια καλομελετημένη κομπίνα».

Συνέχισε λέγοντας ότι «Ό,τι και να τους ρωτούσα, δεν μας έδιναν εξηγήσεις. Εγώ μιλούσα στη διεύθυνση και μου έλεγαν »είσαι πολύ ευαίσθητη, δεν είναι τίποτα θα το συνηθίσεις. Οι συνάδελφοί μου μού έλεγαν, πάψε θα απολυθούμε, βούλωσέ το. Με έκαναν στην άκρη, ήμουν το μαύρο πρόβατο» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην εργαζόμενη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όλα όσα είπε οι υπεύθυνοι έκαναν διαλογή στο προσωπικό προσθέτοντας τα εξής:

«Μας βάζανε τόση δουλειά, ήμασταν τρεις νοσηλευτές για 60 τροφίμους. Έκαναν διαλογή στους εργαζόμενους, ήθελαν να είσαι ανειδίκευτος για να σε χειρίζονται. Δίναμε τα κατασταλτικά φάρμακα σαν καραμέλες στους ανθρώπους και ρωτούσαμε τι είναι αυτά. Τρεις μέρες εμπύρετοι ήξεραν ότι θα πεθάνουν και μάλιστα γελούσαν, έφευγαν από το δωμάτιο και τους αφήναν μόνους τους. Την ώρα που έφευγε η ψυχή τους καθόμουν στο δωμάτιο για να τους κρατάω στο χέρι, για να μην νιώθουν μοναξιά» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις