Breaking news

kipseli_dolofonia
A

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ανατριχιαστική δολοφονία του 7χρονου παιδιού στην Κυψέλη.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο σύντροφος της σκότωνε τον ίδιο της τον γιο με μαρτυρικό τρόπο, η ίδια, όχι απλώς δεν έκανε τίποτα για να σώσει το παιδί της, αλλά έπαιζε ατάραχη ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή.

Η ίδια η 29χρονη ομολόγησε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετά την σύλληψη της, την αντίδραση που είχε την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινία και το άτυχο αγόρι. 

Ειδικότερα η 29χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι εκείνη δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του γιου της, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, κάτι για το οποίο η Αστυνομία αμφιβάλλει.

Το χρονικό της δολοφονίας του 7χρονου αγοριού στη Κυψέλη

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για το πώς δολοφονήθηκε το 7χρονο αγοράκι στην Κυψέλη συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα ο 33χρονος Πολωνός και σύντροφος της 29χρονης φίμωσε με μονωτική ταινία το 7χρονο αγοράκι για να το τιμωρήσει, ενώ η 29χρονη μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή. Όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει. Ο 34χρονος δολοφόνος, κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο σώμα του παιδιού. Οι δράστες όταν άλλαξαν σπίτι, τοποθέτησαν τα οστά του παιδιού σε μία εργαλειοθήκη, την οποία ο 33χρονος κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά. 

Σύμφωνα με το prototema.gr το σκηνικό για τη βάση της δολοφονίας χτίστηκε το 2015, όταν η 29χρονη σήμερα μητέρα, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Η ίδια, σύναψε σχέση με τον 33χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε στην Αστυνομία, πως χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του. Συγκεκριμένα ξύλο, ορθοστασία, ασιτία.  Μέχρι που το 2018, η αδελφή του αδικοχαμένου 7χρονου αγοριού πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένη με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Έναν χρόνο πριν το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου η δολοφονία του παιδιού για το οποίο η μάνα δικαιολογούσε την απουσία του σε όσους ρωτούσαν λέγοντας ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες η σύλληψη ενός ατόμου από αστυνομικούς τος Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έδωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία για την χρόνια εξαφάνιση του παιδιού.

Ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ανακαλύπτοντας τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ομολογώντας τις πράξεις τους.

Το σχετικό βίντεο από το σκηνικό του εγκλήματος:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις