Breaking news

PATRA TRAGIKH MHTERA
A

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, που έχασαν την ζωή τους στην Πάτρα, εξομολογήθηκε σχολιάζοντας το ενδεχόμενο εκταφής.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση υψηλόβαθμου δικαστικού λειτουργού, δεδομένου ότι για να εκτελεστεί θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που αφορούν στην έκδοση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και της εξέτασης των οργάνων που ελήφθησαν από τη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ειδικότερα η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, μίλησε για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις στην εφημερίδα Πελοπόννησος, ενώ σχετικά με την εκταφή δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό.

Ακόμη εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροψία, δηλώνοντας «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η κυρία Πισπιρίγγου συγκεκριμένα παρακαλεί «Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

Όλα όσα δήλωσε για την Ίριδα

Η ίδια δήλωσε «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ίριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».

Στην Αθήνα έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για την οποία υπήρξε νοσηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όντας υπό στενή παρακολούθηση ιατρικής ομάδας, μετά από 20 λεπτά από την τελευταία επίσκεψη γιατρού το παιδί βρέθηκε να είναι σχεδόν νεκρό, οπότε της έγινε ανάνηψη και ύστερα διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο) σε πολύ άσχημη κατάσταση, υπό την επίβλεψη του Ανδρέα Ηλιάδη.

Αξίζει να αναφερθεί πως ποτέ δεν δόθηκε απάντηση για το πώς το παιδί κατέρρευσε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά.

Η Τζωρτζίνα πήρε εξιτήριο από εκεί τον Ιούλιο, απαιτήθηκαν εξετάσεις στο «Παίδων» της Αθήνας, πριν από μερικές εβδομάδες όπου τελικά και κατέληξε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις