Breaking news

Πυροσβεστική
A

Κλειστή για έναν ολόκληρο μήνα -μέσα στο καλοκαίρι- θα είναι η παραλιακή οδός Αλεποχωρίου – Ψάθας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων βράχων από παρακείμενο ορεινό όγκο.

Συγκεκριμένα, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφάσισε την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας, 1.500μ. μετά τη συμβολή της με την Ε.Ο. Μεγάρων – Αλεποχωρίου, και σε μέγιστο μήκος 1.250μ. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός από τη Δευτέρα 27 Μαΐου έως και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 και δεν θα είναι προσπελάσιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Από την απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται τα οχήματα που εκτελούν ή πρόκειται να εκτελέσουν εργασίες, οχήματα της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας, του Δήμου Μεγαρέων, καθώς και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Εναλλακτική διαδρομή 

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, ως εξής:

  • Στην κατεύθυνση από Αλεποχώρι προς Ψάθα: Ε.Ο Μεγάρων/ Αλεποχωρίου – Ν.Ε.Ο.Α.Κ. – Π.Ε.Ο.Α.Θ. – Ε.Ο Βιλλίων/ Πόρτο Γερμενού.
  • Στην κατεύθυνση από Ψάθα προς Αλεποχώρι: Ε.Ο Βιλλίων/ Πόρτο Γερμενού – Π.Ε.Ο.Α.Θ. – Ν.Ε.Ο.Α.Κ. – Ε.Ο Μεγάρων/Αλεποχωρίου.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις