CLOSE

Breaking news

kampakakis
A

Η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύντροφος του Ηλίας Καμπακάκη αποκάλυψε στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ότι ο τραγουδιστής έχει εξαφανιστεί από τη ζωή του παιδιού του τα τελευταία δύο χρόνια.


Πριν από λίγα χρόνια, ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα μίντια, λόγω του Γολγοθά που περνούσε η 6χρονη -τότε- κόρη του, Κλεοπάτρα. Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα και χρειαζόταν να υποβληθεί σε ειδικές θεραπείες στο εξωτερικό. Διοργανώθηκε τότε εκστρατεία για να μαζευτούν χρήματα για τη μεταφορά της μικρής στο εξωτερικό και το ποσό που χρειαζόταν τελικά συγκεντρώθηκε.

Όπως αναφέρει η μητέρα του παιδιού, προβλήματα δημιούργησε η απουσία του και στο τελευταίο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει η μικρή Κλεοπάτρα, η οποία συνεχίζει να έχει ανάγκη από τακτικούς ιατρικούς ελέγχους.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις, η Αμαλία Τουράνη κάνει μια αναδρομή στα όσα ισχυρίζεται ότι έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και την πρώην σύζυγό της, Ηλία Καμπακάκη. Η πρώην σύζυγός του περιγράφει σκηνικό ξυλοδαρμού ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

«Ο Ηλίας Καμπακάκης… Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καβγά που με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου», αναφέρει η μεταξύ άλλων.


 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις