Breaking news

Nemo Eurovision 2024
A

Το Nemo της Ελβετίας κατάφερε να κατακτήσει τη φετινή Eurovision, ενώ δεύτερη βγήκε η Κροατία που ήταν ένα από τα φαβορί. Τη Τρίτη θέση κατέκτησε η Ουκρανία, ενώ την τέταρτη η Γαλλία και την πέμπτη θέση το Ισραήλ.

Η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι» κατέκτησαν την 11η θέση, φέρνοντας ένα όχι και τόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ωστόσο το «Ζάρι» βρέθηκε στην 8η θέση του κοινού η Σάττι και 14η στις επιτροπές. Από την άλλη η νικήτρια Ελβετία, στην ουσία ήταν πέμπτη στην κατάταξη του κοινού και πρώτοι στις επιτροπές.

Από την άλλη η Κύπρος κατέλαβε την 15η θέση, ενώ τελευταία βρέθηκε η Νορβηγία.

Στο μεταξύ υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες πριν το τελικό είχε αποκλειστεί η Ολλανδία που αποτελούσε ένα εκ των φαβορί, λόγω  ενός επεισοδίου που φέρεται να είχε ο τραγουδιστής με μια φωτορεπόρτερ.

Χαμός στη Eurovision: Ο Γάλλος βρόντηξε το μικρόφωνο και έστειλε μήνυμα υπέρ Γάζας 

 Η φετινή Eurovision καταλήγει σε αντιπολεμικό κέντρο ενάντια στα εγκλήματα του Ισραήλ! Μετά την Ολλανδία, της αντιδράσεις της Μαρίνας Σάττι, τώρα αντιδράσει και η Γαλλία!

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπός της, Slimane την ώρα που έκανε την τελευταία του πρόβα για το «Mon amour» σταμάτησε στη μέση του τραγουδιού.

Τι είπε ο Slimane στην Eurovision

Ο 34χρονος όταν σταμάτησε να τραγουδά είπε: «Συγγνώμη που δεν μιλάω πολύ καλά αγγλικά, αλλά όταν ήμουν παιδί ονειρευόμουν τη μουσική. Ονειρεύτηκα αυτό το όνειρο, να γίνω τραγουδιστής και να τραγουδήσω για την ειρήνη… εδώ στην Eurovision. Κάθε καλλιτέχνης εδώ θέλει να τραγουδήσει για την αγάπη και να τραγουδήσει για την ειρήνη.

Δείτε το βίντεο

Χάος και με την Αλεσάντρα Μέλε

Η Αλεσάντρα Μέλε που είχε εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στην περσινή διοργάνωση ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά λίγες ώρες πριν τον τελικό διαγωνισμό ότι αποχώρησε από τη θέση της και την ανακοίνωση των βαθμών της νορβηγικής επιτροπής.

«Απόψε έπρεπε να δώσω τους πόντους της Νορβηγίας στον τελικό της Eurovision», είπε σε ένα βίντεο στο Instagram. «Αν και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. United By Music - το μότο της Eurovision - είναι ο λόγος που κάνω μουσική. Ενώστε τους ανθρώπους, φέρτε τους μαζί. Αλλά αυτή τη στιγμή αυτές οι λέξεις είναι απλώς κενές λέξεις. Υπάρχει μια γενοκτονία σε εξέλιξη και σας ζητώ από όλους σας παρακαλώ να ανοίξετε τα μάτια σας, να ανοίξετε την καρδιά σας. Αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει στην αλήθεια. Είναι ακριβώς μπροστά σας. Ελεύθερη Παλαιστίνη» ανέφερε συγκεκριμένα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις