Breaking news

Eurovision 2024: Διαμαρτυρία με… χασμουρητά από τη Μαρίνας Σάττι όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ (βίντεο)
A

Η Μαρίνα Σάττι έγινε viral και ο λόγος δεν ήταν το «Ζάρι». Μετά την εμφάνισή της στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου όπου οι εκπρόσωποι των συμμετεχουσών χωρών απαντούσαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την ώρα, ωστόσο, που έδινε συνέντευξη τύπου το Ισραήλ και η εκπρόσωπος της χώρας δεχόταν ερωτήσεις, η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν επιδεικτικά και έκανε διάφορες γκριμάτσες που υποδήλωναν πλήξη, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπική της αντίθεση στο Ισραήλ.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας δεν δίστασε να ξαπλώσει στον πάγκο δείχνοντας ότι δήθεν την είχε πάρει ο ύπνος.

Η συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision προκαλεί εντάσεις καθώς συνεχίζεται ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας. Πολλοί στην Ευρώπη ζήτησαν να αποκλειστεί η χώρα. Στα τέλη Μαρτίου, οι συμμετέχοντες από εννέα χώρες, μεταξύ των οποίων και το Νέμο από την Ελβετία, ένα από τα φαβορί, έκαναν έκκληση για μόνιμη κατάπαυση του πυρός.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της βραδιάς χιλιάδες κόσμου διαδήλωνε έξω από το στάδιο ενάντια της συμμετοχής του Ισραήλ, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό, ενώ η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ, γεγονός που είχε κάνει ξανά το 2015 όταν χρειάστηκε να προστατεύσει τη Ρωσία.

Αύριο ο τελικός της Eurovision - Τι ώρα θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι

Υπενθυμίζεται πως χθες προκρίθηκε στη δεύτερη και τελική φάση της Eurovision 2024  η Μαρίνα Σάττι, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα, τραγουδώντας το «Ζάρι».

Ο τελικός του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι αρρώστησε ξαφνικά λίγο πριν τον ημιτελικό, στη σκηνή είχε μία άριστη εμφάνιση και τελικά κατάφερε να λάβει το εισιτήριο για τον τελικό. Στον μουσικό διαγωνισμό του Σαββάτου συμμετέχουν 26 χώρες, μεταξύ των οποίων και το Ισραήλ.

Το «εισιτήριο» για τον τελικό έλαβαν εκτός της Ελλάδας και οι: Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ισπανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ιταλία, Σερβία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Αρμενία, Κύπρος, Ελβετία, Σλοβενία, Κροατία, Γεωργία, Γαλλία και Αυστρία.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στη 12 θέση της μουσικής βραδιάς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις