Breaking news

INTIME
A

Με τροποποιημένο ωράριο κινούνται σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου, στο πρόγραμμα δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) της πρωτεύουσας. Σημειώνεται ότι οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια θα ισχύσουν μέχρι την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, Κυριακή και αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, σε όλα τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών».

Την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου, για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Κυριακής & Αργιών», ενώ την Τετάρτη του Πάσχα, 8 Μαΐου, για όλα τα οχήματα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα «Σαββάτου».

Ανάλογα με την επιβατική κίνηση και εφόσον κριθεί αναγκαίο, για όλες τις ημέρες του Πάσχα, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά.

Το ωράριο του μετρό, του ΗΣΑΠ και του τραμ

Τροποποιημένο θα είναι και το πρόγραμμα δρομολογίων στο μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ, Ειδικότερα, θα ισχύσουν τα εξής: 

  • Γραμμή 1 Μετρό: Δρομολόγια ανά 12,5′ μεταξύ 06:00 – 23:00, ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες
  • Γραμμή 2 Μετρό: Δρομολόγια ανά 15′
  • Γραμμή 3 Μετρό: Δρομολόγια ανά 12′ (ανά 36′ τα δρομολόγια Αεροδρομίου)
  • Τραμ: Δρομολόγια ανά 15 λεπτά

Σημειώνεται ότι ανάλογα με την επιβατική κίνηση και εφόσον κριθεί αναγκαίο, για όλες τις ημέρες του Πάσχα, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις