Breaking news

lignadis
A

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, είχε ζητήσει νωρίτερα την διακοπή της δίκης που ξεκινούσε σήμερα για τον Μάρτιο.

Ο λόγος για το αίτημα της διακοπής, όπως είπε, είναι ότι ο ίδιος έχει υποχρεώσεις με σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα. Ανέφερε ακόμα ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα για τον κατηγορούμενο και την κράτησή του, καθώς έχει ακόμη ένα εξάμηνο.

«Ζητούμε μία διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι' αυτό δεν ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή», είχε πει νωρίτερα ο κ. Κούγιας.

Ωστόσο, το δικαστήριο, αφού άκουσε και τις δύο πλευρές, αποφάσισε να διακόψει τη δίκη για δύο εβδομάδες, και να ορίσει νέα δικάσιμο την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, λίγο μετά τις 9 το πρωί ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου θα δικαστεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αφορούν βιασμό ανηλίκων αγοριών και ενός ενήλικα άνδρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις