Breaking news

alkis
A

Συνλήφθη στην Κορυτσά της Αλβανίας ο 20χρονος που καταζητούνταν από την ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες.


Θυμίζουμε ότι ο νεαρός είχε διαφύγει στην Αλβανία με τον πατέρα και τη γιαγιά του δύο μέρες μετά τη στυγερή επίθεση εις βάρος του Άλκη Καμπανού και της παρέας του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Μάλιστα, χθες είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του στην Ελλάδα είχε ανακοινώσει σήμερα το πρωί πως είχε την πρόθεση να παραδοθεί και να έρθει στην Ελλάδα.

«Έχει να δώσει εξηγήσεις για τον ρόλο του στο έγκλημα»


Ο δικηγόρος του 20χρονου, Πάρης Σπυράτος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα σχόλια που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη και των φίλων του- «πως δεν θα τον δούμε στην Ελλάδα τα επόμενα 20 χρόνια» – τονίζοντας πως «ο ίδιος έχει την πρόθεση να έρθει» για να «αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση».

«Διότι έχει να δώσει εξηγήσεις, οι οποίες αφορούν τον ρόλο του και θα τύχει μιας δίκαιης δίκης στη χώρα μας».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το τι ισχυρίζεται ο 20χρονος για το έγκλημα, σημείωσε πως δεν είχε αναλυτική συνομιλία μαζί του αλλά εκείνο που γνωρίζει είναι πως είχε «περιφερειακό ρόλο» στο έγκλημα.

Συμπλήρωσε, δε, πως ο εντολέας του είναι «συντετριμμένος για το περιστατικό» και εύχεται να μην βρεθεί κανείς μπροστά στις εικόνες που βρέθηκε ο ίδιος εκείνο το βράδυ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις