Breaking news

INTIME
A

«Ξηλώθηκε» ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, όπου το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής.

Ειδικότερα, πραγματοποιείται αντικατάσταση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, ενώ απομακρύνθηκε από τη θέση του ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με την 28χρονη το μοιραίο βράδυ. Σε βάρος του αστυνομικού του τηλεφωνικού κέντρου, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα από την αστυνομία, ενώ αντιμετωπίζει ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ηχητικό απόσπασμα που έφερε στο φως το mega, ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου όταν πήρε η άτυχη γυναίκα για να ζητήσει περιπολικό να τη συνοδέψει έδωσε την απάντηση «Το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου. Θα στείλω άμα θέλετε στο σπίτι σας».

Η απάντησή του ήταν πως το είπε εν τη ρύμη του λόγου, δεν το θυμάται και το είπε επειδή η εικόνα που είχε είναι πως ο κίνδυνος ήταν στο σπίτι της και όχι στο τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις