Breaking news

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
A

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ιδιωτικού γηροκομείου στα Χανιά και τους θανάτους 30 ηλικιωμένων.

Επτά Χανιώτες και Χανιώτισσες, ανάμεσα τους οι ιδιοκτήτριες της Ιδιωτικής Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Τσικαλαριά Χανιών, γιατροί και νοσηλευτές, συνελήφθησαν σήμερα, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης με τις διώξεις που τους ασκήθηκαν να αφορούν σε συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία, έκθεση από την οποία επήλθε θάνατος, πλαστογραφία και ψευδή πιστοποιητικά.

Η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων αφορά σε 29 φερόμενους ως εμπλεκόμενους ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Η πολύκροτη υπόθεση του ιδιωτικού οίκου ευγηρίας στα Χανιά  είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα τον Απρίλιο του 2021 μετά από καταγγελίες για κακοποίηση των τροφίμων και για «περίεργους» μαζικούς θανάτους ηλικιωμένων οι οποίοι έφεραν πανομοιότυπα ως αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις