Breaking news

INTIME
A

Η διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας, Οδικές Συγκοινωνίες έθεσε σε διαθεσιμότητα τον οδηγό αστικού λεωφορείου, που όπως φαίνεται σε βίντεο, οδηγούσε έχοντας το κινητό στα χεριά, ενώ χειριζόταν το τιμόνι με τους αγκώνες.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό αυτό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, ενώ ήρθε στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που τράβηξε επιβάτης στη γραμμή 022, στην Κυψέλη.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΟΣΥ, σημειώνεται πως: «Η ασφάλεια του επιβατικού κοινού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και του υπουργείου υποδομών και Μεταφορών. Βάσει του κανονισμού αλλά και των οδηγιών της Διοίκησης προς τους εργαζομένους, κάθε πράξη που δημιουργεί ζήτημα ασφάλειας δεν είναι αποδεκτή και εμπίπτει στην προβλεπόμενη Πειθαρχική διαδικασία».

«Επιπλέον με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο υπαίτιος τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα» σημειώνεται.

Ανακοίνωση του ΟΣΥ

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΣΥ έχει ως εξής: 

«Η ασφάλεια του επιβατικού κοινού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Ο.ΣΥ. Α.Ε. και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Βάσει του κανονισμού αλλά και των οδηγιών της Διοίκησης προς τους εργαζομένους, κάθε πράξη που δημιουργεί ζήτημα ασφάλειας δεν είναι αποδεκτή και εμπίπτει στην προβλεπόμενη Πειθαρχική διαδικασία.

Επιπλέον με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου, ο υπαίτιος τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα».

Δείτε το βίντεο 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις