Breaking news

Δημόσια κλήρωση ΑΣΕΠ
A

Σε δημόσια κλήρωση πρόκειται να προχωρήσει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, προκειμένου να λάβουν σειρά οι ισοβαθμούντες υποψήφιοι της προκήρυξης 2Κ/2022.

Η διαδικασία της δημόσιας κλήρωσης θα μεταδοθεί ζωντανά και αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ισοβαθμούντες υποψήφιους του κλάδου ΔΕ Διοικητικών - Γραμματέων που συμμετείχαν στην προκήρυξη 2Κ/2022. Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στη δημόσια κλήρωση στο αρχείο ΕΔΩ (Πίνακας ισοβαθμούντων ΔΕ (Κ.Θ. 714, 724).

Η δημόσια κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψηφίους  θα διενεργηθεί αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00 μ.μ. στο κατάστημα του ΑΣΕΠ. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από την πλατφόρμα e-presence.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 473 θέσεων, μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις