Breaking news

INTIME
A

Η εισαγγελική πρόταση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ήταν να κηρυχθεί ένοχη.

Πιο συγκεκριμένα, από την εισαγγελέα ζητήθηκε να κηρυχθεί ένοχη η μητέρα της 12χρονης για διακεκριμένη μαστροπεία, με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς τη μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, η μητέρα φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά, αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλης», ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Ακόμα, ζητήθηκε η αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε ερωτικά με τη 12χρονη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η εισαγγελέας ζήτηση την αθώωσή του για τις κατηγορίες του βιασμού της ανήλικης λόγω αμφιβολιών, της μαστροπείας σε οίκους ανοχής και της μαστροπείας μέσω εξαναγκασμού και με αποκόμιση πορνικών εσόδων, δηλαδή για τις τρεις βαρύτερες κατηγορίες που αντιμετωπίζει στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού.  

Η κα Νικολού ζήτησε να κριθεί ένοχος ο βασικός κατηγορούμενος για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώ η αγόρευση συνεχίζεται για τους άλλους 25 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις