Breaking news

kougias
A

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τους γονείς και τους φίλους του  Άλκη Καμπάνου, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε δημόσια σε μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σαββίδης, αμέσως μετά την ήττα του δικεφάλου από τον Άρη, στην Τούμπα.

«Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό», σημείωσε μπροστά στις κάμερες ο γνωστός ποινικολόγος ενώ έδειξε τη φωτογραφία.

«Αυτή φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. 
Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει
», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου.

Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια που φέρεται ότι ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή παλαιότερο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Παραδόθηκε ο 25χρονος που καταζητούταν στην Αθήνα

Πριν από λίγο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, ένα ακόμα άτομα, ο 25χρονος που αναζητούταν από την αστυνομία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος σε σύνδεσμο της Αθήνας και καταζητούνταν στην Αθήνα όπου δήλωνε ως μόνιμη κατοικία.

Σημειώνεται ότι για τη φονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους δύο φίλους του στην περιοχή Χαριλάου έχουν εκδοθεί συνολικά 11 εντάλματα σύλληψης. Έως αυτήν την ώρα έχουν εκτελεστεί τα 10.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις