Breaking news

alkis kampanos
A

Παραδόθηκε πριν από λίγο στις αστυνομικές αρχές, ένα ακόμα άτομα, ο 25χρονος που αναζητούταν από την αστυνομία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν τελικά στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε στην Αθήνα, όπου δήλωνε ως μόνιμη κατοικία

Ο 25χρονος φέρεται να είναι μέλος σε σύνδεσμο της Αθήνας και παραδόθηκε πριν από λίγο στις αστυνομικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι για τη φονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους δύο φίλους του στην περιοχή Χαριλάου έχουν εκδοθεί συνολικά 11 εντάλματα σύλληψης. Έως αυτήν την ώρα έχουν εκτελεστεί τα 10.

Αναζητείται ένας ακόμη που διέφυγε στην Αλβανία

 «Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας», επισήμανε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφορικά με τις συλλήψεις που εκκρεμούν.

«Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη. «Και αυτό γίνεται πραγματικότητα» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις