Breaking news

Καλλιθέα
A

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σήμερα, ξημερώματα Δευτέρας, λίγο μετά τις 03:00, σε κάβα ποτών και αναψυκτικών στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου στην Καλλιθέα. Ο ήχος  ήταν εκκωφαντικός και σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι με τους κατοίκους των γύρω σπιτιών να κάνουν λόγο για πολύ ισχυρή έκρηξη. 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα καθώς και σε σταθμευμένα οχήματα και στις γύρω πολυκατοικίες. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό.

Σε γνωστό επιχειρηματία ανήκει η κάβα

Σύμφωνα με μαρτυρία στο MEGA η κάβα ανήκει σε γνωστό ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου. Όπως είπε η κ. Αλεξάνδρα, «είχαν ξαναβάλει βόμβα πριν 8-10 χρόνια». 

«Δυστυχώς η βδομάδα μπήκε άσχημα για μας γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο», είπε αρχικά.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας, περιγράφει στην ΕΡΤ πως βίωσε το περιστατικό αλλά και για τις τεράστιες ζημιές που υπέστη η επιχείρηση της συζύγου του που βρίσκεται δίπλα στην κάβα.

«Τρέξαμε κάτω είδαμε πως όλα τα τζάμια έχουν σπάσει, ο κόσμος πηγαινοερχόταν. Άσχημες στιγμές. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και να αντικαταστήσουμε τις ζημιές», συμπλήρωσε.

«Στις 3:00 το πρωί πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας από την έκρηξη. Κατεβαίνοντας κάτω είδαμε ότι στην πολυκατοικία απέναντι από την κάβα έχουν σπάσει όλα τα τζάμια. Έχει πέσει η πόρτα, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα έχουν διαλυθεί. Από την έκρηξη δεν είδαμε φωτιά από πολύ πυκνούς καπνούς. Η αστυνομία έφτασε σε 3 λεπτά» αναφέρει.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις