Breaking news

Μυστήριο με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος
A

Καταδίωξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαρτίου στην οδό Λιοσίων, όταν οδηγός αυτοκινήτου δε σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, με τους αστυνομικούς να ξεκινήσουν να πυροβολούν.

Το σκηνικό εξελίχθηκε έξω από το από το 75ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και σε απόσταση 40 μέτρων από ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, η καταδίωξη ξεκίνησε από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων και μέσα από τα στενά της κατοικημένης περιοχής. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που το όχημα βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δαγκλή και Ρικάκη, με τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να έχουν περικυκλώσει ύποπτο όχημα και να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό, όταν εκείνος καταφέρνει να βρει ελεύθερο για να φύγει ένας από τους αστυνομικούς πυροβολεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Καθημερινή», ο  πυροβολισμός, έγινε στις ρόδες του οχήματος, ώστε να ακινητοποιηθεί, έγινε ακριβώς έξω από το 75ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και σε απόσταση 40 μέτρων από ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην οδό Νιρβάνα και συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα εντοπίστηκαν ναρκωτικά.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις