Breaking news

rixter
A

Δύο νέοι σεισμοί σημειώθηκαν σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα στην Κεφαλονιά. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή σημειώθηκαν δύο σεισμοί στο νησί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο πρώτος σεισμός ήταν 3,7 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο στα τέσσερα χιλιόμετρα δυτικά του Άσσου Κεφαλληνίας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 11,3 χιλιόμετρα.

σεισμός
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Ο δεύτερος σεισμός σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ήταν 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 12 χλμ δυτικά του Άσσου Κεφαλληνίας και το εστιακό βάθος στα 16,1 χλμ.
 

σεισμός
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή, τα ξημερώματα, έγιναν δύο σεισμοί στην Κεφαλονιά. Ειδικότερα, σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τρία λεπτά πριν τις δύο τα ξημερώματα

Σύμφωνα με την Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα δυτικά του Άσσου Κεφαλληνίας και είχε εστιακός βάθος 14,5 Χλμ.

Επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα είχε σημειωθεί σεισμός εντάσεως 3,3 βαθμών της κλίμακας πάλι με το ίδιο επίκεντρο. Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έδωσε το επίκεντρο του σεισμού πέντε χιλιόμετρα δυτικά του Άσσου Κεφαλληνίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις