Breaking news

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπεθ
A

Λίγο μετά το γάμο τους στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ, πρόκειται να παντρευτούν και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του νέου νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα, ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του, πρόκειται να τελεστή στα Χανιά της Κρήτης το φετινό καλοκαίρι του 2024. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια σχετική ενημέρωση στον Δήμο Χανίων, για τα σχέδια του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν μερικές ημέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει το καλοκαίρι εκτός Αθηνών, ενώ στα σχέδια τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένεια τους σε βάθος πενταετίας.

Τι δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι, «Όταν αποφασίσαμε να κατέβω για πρόεδρος - εννοείται ότι τον ρώτησα - σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου, έλεγε ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι' αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα».

Από την άλλη, ο Τάιλερ Μακμπέθ μιλώντας στο Star αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Το διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι έχει επιλέξει ήδη το σπίτι που θα κατοικήσει. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα στο Κολωνάκι επί της οδού Λεβέντη, μια ανάσα από την πλατεία, στον 3ο και 4οροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας, κατασκευής 1971.

Αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από Κύπριο επιχειρηματία και ανακαινίστηκε πλήρως από γνωστή interior designer το 2022. Στη συνέχεια, βγήκε προς πώληση στην αγορά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις