Breaking news

βία
A

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την εγκυμοσύνη 19χρονης συντρόφου του, στη Ζάκυνθο.

Νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, ο 27χρονος πέρασε σήμερα το πρωί την πόρτα του ανακριτή για την υπόθεση και απολογούνταν για σχεδόν πέντε ώρες. 

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι και να μην πλησιάζει την 19χρονη κοπέλα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr.

Η 19χρονη καταγγέλλει ότι είναι υπεύθυνος που απέβαλε το μόλις δυόμιση μηνών παιδί τους.

Ακόμα, τού επιβλήθηκαν οι ακόλουθοι, περιοριστικοί όροι:

  • καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ)
  • απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
  • εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα
  • και να μην πλησιάζει την 19χρονη

Σύμφωνα με το pelop.gr η νεαρή κοπέλα περιγράφοντας στις Αρχές τα γεγονότα που έζησε στα χέρια του 27χρονου συντρόφου της ανέφερε: «Δεν με χτύπησε. Μου έδεσε τα χέρια και μου πάτησε το κεφάλι, μου έκλεισε το στόμα. Μου έλεγε ότι: «Το έχω αποφασίσει μέσα μου. Θα σας σκοτώσω. Θα σκοτώσω και το παιδί». Μετά μου έβαλε κάτι χάπια. Μου έλεγε «πιες τα»». Η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το χρονικό του περιστατικού 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, το βράδυ, στη Ζάκυνθο, ο 27χρονος κάτοικος του νησιού πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη Ζακυνθινή φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις