Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Επ' αόριστον φαίνεται ότι κλείνει η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από σήμερα, Σάββατο, καθώς οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, αφού η κυβέρνηση δεν έχει ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.

Ειδικότερα, σήμερα, Σάββατο, από τις 10 το πρωί, οι αγρότες απέκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, που πιθανόν να μην ανοίξουν καθόλου το Σαββατοκύριακο, ενώ θα περάσουν σε πολύωρους, ενδεχομένως και επ΄ αόριστον αποκλεισμούς δρόμων. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, οι αγρότες της Χαλκιδικής απέκλεισαν για δύο ώρες την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

Ενόψει του παναγροτικού συλλαλητηρίου που θα διοργανωθεί την Τρίτη στην Αθήνα, οι αγρότες επιχειρούν να ασκήσουν πίεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να τους επιτραπεί να μπουν στην πρωτεύουσα με τα τρακτέρ τους. 

Πού θα υπάρξουν μπλόκα

Σήμερα, Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βγουν συμβολικά στο οδόστρωμα του άξονα Λαγκαδά-Σερρών-Προμαχώνα από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τη 1 και 20 το μεσημέρι, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα, ενώ από τις 7 το απόγευμα έως τις 8 το απόγευμα, αγρότες της Ημαθίας θα κατέβουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Νησελίου.

Εξάλλου οι αγρότες και σε μία συμβολική κίνηση αναμένεται να σηκώσουν την μπάρα στα διόδια Μοσχοχωρίου για την ελεύθερη διέλευση των Ι.Χ αυτοκινήτων.

Επίσης, στο τελωνείο της Νίκης, στη Φλώρινα συνεχίζεται ο συμβολικός αποκλεισμός κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα.

Χρυσοχοΐδης σε αγρότες: Κατεβείτε στην Αθήνα αλλά... όχι με τρακτέρ

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε χθες, Παρασκευή, με αγρότες στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πορεία των τρακτέρ προς την Αθήνα, την Τρίτη το βράδυ, όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη της επιτροπής των μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε στους αγρότες να μην κατέβουν με τα τρακτέρ αλλά με... ΙΧ αυτοκίνητα και λεωφορεία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις