Breaking news

Ναυτιλιακή Γλυφάδα
A

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την εγκληματική επίθεση στη Γλυφάδα, σχετικά με τον 70χρονο δράστη ο οποίος εργαζόταν στην ναυτιλιακή εταιρεία επί 36 χρόνια, και αυτοκτόνησε αφότου σκότωσε τρία άτομα.

Όπως ανέφερε φίλος του δράστη, τον απέλυσαν λίγο πριν προλάβει να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ένσημα, προκειμένου να πάρει σύνταξη και να επιστρέψει στην πατρίδα και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο ίδιος δεν μπορούσε να δεχτεί αυτή τη στάση και πήγε χθες, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στην εταιρεία, προκειμένου να σκοτώσεις τις ιδιοκτήτριες Δέσποινα και Μαρία Καρνέζη, καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο και σύζυγο της πρώτης.

Το πρωί της Δευτέρα, λίγο πριν τις 10:00 ο Ελ Μπουράι ή αλλιώς ο «Άρης» όπως ήταν γνωστός, πήγε στα γραφεία με το αμάξι του μαζί με μια κοντόκαννη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Φτάνοντας στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας φώναξε στους φύλακες τα εξής: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Η Δέσποινα Καρνέση, της οποίας ήθελε επίσης να αφαιρέσει τη ζωή, δεν ήταν στο γραφείο αφού κατάφερε να βγει από το κτίριο. Μετά από την επίθεση, ο δράστης πήγε στο υπόγειο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η ανάρτηση του φίλου του 70χρονου δράστη

Ο ίδιος ανέφερε τα εξής:

«Δούλευε 36 χρόνια, με μόνο όνειρο τα τελευταία χρόνια να πάρει τη σύνταξή του και να γυρίσει με την οικογένειά του στην Αίγυπτο για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Έφτασε η μέρα που κατέθεσε τα χαρτιά του και περίμενε, δουλεύοντας παράλληλα. Μια ωραία ημέρα τού ήρθε η απόφαση και απορρίπτεται η αίτηση, γιατί δεν του είχαν βάλει όλα τα ένσημα, τα μισά και λιγότερα του είχαν βάλει! Έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του!»

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ίδιου που φαίνεται να γνώριζε λεπτομέρειες για την κατάσταση, ο Άρης πήγε στην εφοπλίστρια, ζήτησε τον λόγο και απαίτησε να του πληρώσουν τα ένσημα.

Έπειτα πρόσθεσε ότι, «Η αντίδραση της… κυρίας και του CEO γαμπρού της ήταν… να τον απολύσουν κι από τη θέση που είχε περιμένοντας τη σύνταξη και να του πουν επί λέξει να πάει “να… κι αυτός κι η σύνταξη κι η οικογένειά του”, μη δίνοντάς του ούτε αποζημίωση! Θόλωσε, θεώρησε ότι όλα γι’ αυτόν τελείωσαν και πήρε τον νόμο στα χέρια του και την εφοπλίστρια, τον γαμπρό CEO και τον υπεύθυνο λογιστηρίου μαζί του στο “ταξίδι”».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις