Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Συνελήφθη για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού, στα Εξάρχεια, ο 48χρονος, που φιλοξενούνταν στο σπίτι του άτυχου μουσικού, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας παραδέχθηκε τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 48χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί από την αστυνομία, παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον 50χρονο μουσικό, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια τα ξημερώματα. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αρχικά δεν παραδέχονταν την ενοχή του, αλλά τελικά παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχαν διαπληκτισμό και τον δολοφόνησε, χωρίς να εξηγεί τον λόγο.

«Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν ακόμη το κίνητρο πίσω από την πράξη του. Ο ιατροδικαστής νωρίτερα διαπίστωσε πως ο 50χρονος μουσικός φέρει αρκετά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, γεγονός που τον οδήγησε να καταλήξει στο σενάριο της δολοφονίας.

Ο 48χρονος έχει προσαχθεί και φέρεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις