Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Για οκτώ ώρες θα κλείσουν σήμερα, Δευτέρα, το βράδυ η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) προς αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα, καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης οδοστρώματος, σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, τα τμήματα αυτά θα κλείσουν από σήμερα, Δευτέρα και ώρα 10 το βράδυ έως αύριο, Τρίτη στις 6 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών, οι διερχόμενοι οδηγοί από Μαρκόπουλο με προορισμό το αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.

Οι οδηγοί από Κορωπί με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς», όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις