Breaking news

alkis kampanos
A

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων για τη δολοφονία του Άλκη σε 10 με 15 χούλιγκανς και συνεχίζουν τις έρευνες. Σε αυτή τη φάση αξιολογούν στοιχεία από οπτικό υλικό και μαρτυρίες, ενώ αναμένουν και αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ τα οποία θεωρούνται άκρως σημαντικά.


Την ίδια ώρα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες που ήθελαν έναν 20χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 19χρονου Άλκη, να έχει διαφύγει από τη χώρα με προορισμό την Αλβανία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα, πηγές του υπουργείου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διέψευσαν τις πληροφορίες ότι 20χρονος αλλοδαπός διέφυγε στην Αλβανία ώστε να γλιτώσει τη σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του 23χρονου κατηγορουμένου για την επίθεση, άρα δεν μπορεί να διέφυγε κάποιος»

 «Ακόμα και αν διέφευγε όμως, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης θα εκδίδετο στη χώρα μας» διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές.  

Να σημειωθεί πάντως ότι τη Δευτέρα ο 23χρονος που έχει συλληφθεί θα απολογηθεί.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού αλλά και των δύο φίλων του που το μοιραίο βράδυ τραυματίστηκαν σοβαρά από τους δράστες, Αλέξης Κούγιας, άφησε αιχμές για πιθανή συγκάλυψη της υπόθεσης από τις αστυνομικές αρχές. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις