Breaking news

bbc_kanali
A

Μία εργαζόμενη που συμμετείχε στο Βρετανικό ριάλιτι «Hungry for it» το οποίο προβάλλεται στο BBC ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα ανέφερε το περιστατικό το οποίο, όπως λέει, σημειώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2021 με την αστυνομία του Λονδίνου να ερευνά το θέμα και το BBC να τηρεί σιγή ιχθύος.

Όσον αφορά στην ταυτότητα του δράστη δεν έχουν δοθεί ακόμη πρόσθετα στοιχεία. Ωστόσο, στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει βρετανικά μέσα ενημέρωσης θέλουν τον δράστη να προσέγγισε την εργαζόμενη ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του με τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε στη συνέχεια.

Ειδικότερα πηγές της εκπομπής μαγειρικής ανέφεραν ότι «Είναι τρομακτικό κάτι τέτοιο να έχει συμβεί σε χώρο εργασίας στο πλαίσιο γυρισμάτων μιας εκπομπής. Η είδηση έχει συγκλονίσει όλο το συνεργείο και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Κανείς μας δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κάτι τέτοιο όταν υπογράψαμε τα συμβόλαιά μας για να εργαστούμε σε αυτή την εκπομπή».

Αναφέρεται ότι στον διαγωνισμό μαγειρικής, υπό τον τίτλο: «Hungry For It», συμμετέχουν 10 σεφ που ζουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι και προσπαθούν περνώντας από διάφορες δοκιμασίες να κερδίσουν την εύνοια των κριτών και να περάσουν στο επόμενο στάδιο ώστε να βγουν νικητές.

Η Στέισι Ντούλεϊ είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής, ενώ ο σεφ και ράπερ Big Zuu και η σεφ Kayla Greer είναι στην κριτική επιτροπή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις