Breaking news

Έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού – Έσπασαν την πόρτα της με… πριόνι
A

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και και δικαστικός επιμελητής βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί στο σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού, προκειμένου να της κάνουν έξωση, αφού έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Η έξωση πραγματοποιήθηκε και η κ. Κολοβού συνελήφθη, καθώς φαίνεται να προσπάθησε να υπερασπιστεί την πρώτη της κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών, η συνταξιούχος οδηγήθηκε με το γιο της στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου στο πλαίσιο αυτοφώρου, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο  νέος ιδιοκτήτης.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο Open, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι της, σπάζοντας την πόρτα με πριόνι, ενώ μάλιστα δικαστική απόφαση, μάλιστα, έκανε λόγο για «βίαιη έξωση» της Ιωάννας Κολοβού και πρόκειται για την τρίτη φορά που λαμβάνει χώρα ανάλογοσε βάρος τηςπεριστατικό.

 Στο σημείο βρέθηκε για ακόμη μία φορά, πλήθος κόσμου για να δηλώσει συμπαράσταση στην δημοσιογράφο που χάνει το σπίτι της για χρέη μόλις 15.000 ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται ότι και το 2022 είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό ενώ ακολούθησαν συγκεντρώσεις συμπαράστασης υπέρ της.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει σε δύο σημεία την οδό Αβύδου και δεν επιτρέπουν συγκεντρωμένους και δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το σπίτι, ενώ έχει γίνει ρίψη χημικών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις