Breaking news

violence
A

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπεται ένας 38χρονος Αιγύπτιος ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση στην 13χρονη κόρη της συντρόφου του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Δημοκρατική της Ρόδου», η μητέρα της κοπέλας ήταν ενήμερη για το γεγονός και κατηγορείται για συνέργεια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στις 29 Απριλίου 2021 η ανήλικη εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Καλύμνου και κατήγγειλε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε για περίπου τρία χρόνια σε βάρος της και ότι η μητέρα της, ενώ είχε γνώση των γεγονότων, δεν έκανε τίποτα για να τον εμποδίσει. 

Να σημειωθεί ότι οι γονείς της ανήλικης βρίσκονται σε διάσταση από το 2019 ενώ η μητέρα της, είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο. Η ανήλικη από το 2019 έμενε με τη μητέρα της, τα δύο αδέλφια της και τον σύντροφο της, ενώ ο πατέρας της είχε συνάψει άλλη σχέση και δεν είχε γνώση της καθημερινότητας της κόρης του, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται και ως ναυτικός.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη, ο σύντροφος της μητέρας της ασέλγησε επάνω της για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019 ξαπλώνοντας στο στρώμα της ενώ αυτή κοιμόταν. Έκτοτε ο φερόμενος ως δράσης φαίνεται ότι επανέλαβε αρκετές φορές την αποτρόπαια πράξη του όποτε του δινόταν η ευκαιρία.

Μάλιστα, όταν η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στον πατέρα της, τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου εκείνος θορυβημένος ρώτησε τη μητέρα της, η οποία όμως τη διέψευσε κατηγορηματικά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις