Breaking news

Μεσολόγγι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον Μπάμπη
A

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι μετά και τον εντοπισμό της σορού του στον κάμπο Ευηνοχωρίου. Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν ότι τα τραύματα είχαν πύλη εισόδου από το εμπρόσθιο μέρος του σώματος.

Ο δράστης του εγκλήματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, φέρεται να πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετικό όπλο. Ο 31χρονος έχει χτυπηθεί από φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνο, κοινόβολα όπως χαρακτηριστικά λέγονται, πισώπλατα και αριστερά. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται επίσης ότι η σορός του έφερε πολλές δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Η σορός θα παραμείνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και σήμερα ώστε να παρθεί δείγμα DNA, ενώ αύριο θα αποσταλεί τους συγγενείς προκειμένου να γίνει η κηδεία.

Στην υπόθεση – θρίλερ αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας. «Είναι πυροβολημένος από μεγάλα σκάγια, στην πλάτη, στους γλουτούς και στα πόδια», είπε.

Σημείωσε ακόμη ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το όπλο, ούτε όμως και το κινητό του θύματος, το οποίο ενδεχομένως να έχει στοιχεία μέσα, τα οποία θα είναι καταλυτικά.

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο καλύτερος ανακριτής από τα εγκληματολογικά της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πιο έμπειρος και πιο πεπειραμένος στην Ελλάδα, ανέλαβε την ανάκριση, έτσι ώστε μετά τα καινούργια δεδομένα να «σπάσει» ο 51χρονος κρεοπώλης επιτέλους και να μιλήσει.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις