Breaking news

Καιρός
A

Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κατά τόπους στα ανατολικά και από το απόγευμα στα δυτικά με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στις περισσότερες περιοχές της βόρειας χώρας από -04 (μείον 4) έως 09 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -02 (μείον 2) έως 13 με 14 βαθμούς και στη νησιωτική Ελλάδα από 07 έως 15 βαθμούς, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσει τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 (μείον 2) έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου,

Αύριο, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα βόρεια από τους -01 (μείον ένα) έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τους 03 έως 14 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 07 έως 15 βαθμούς, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις