Breaking news

Αστυνομία
A

Σάλο φαίνεται να έχει προκαλέσει η δολοφονία που διαπράχθηκε στη Χαλκίδα, όταν 39χρονη γυναίκα σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές έναν 43χρονο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, η σύζυγος του θύματος φαίνεται να είδε τη δολοφονία του 43χρονου θύματος από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Το έγκλημα

Ο 43χρονος φαίνεται να βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πάει στη δουλειά, όταν ακολούθησε καυγάς με την 39χρονη στο δρόμο, πριν εκείνη τον μαχαιρώσει πολλές φορές, σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Γύρω στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αναφέροντας ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα καβγάδιζαν στον δρόμο. Στη συνέχεια η σύζυγος του θύματος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας ότι είδε μία γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της, από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Το θύμα δέχθηκε πάνω από 20 μαχαιριές

Οι νεότερες πληροφορίες αναφορικά με το έγκλημα αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε πάνω από 20 μαχαιριές.

Η γυναίκα του θύματος ανέφερε ότι, «Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου» στο τηλεφώνημα το οποίο έκανε στην Άμεση Δράση, βλέποντας τον άνδρα της να δέχεται πάνω από 20 μαχαιριές.

Η γυναίκα έγινε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού καθώς οι φωνές και η αναταραχή που επικράτησε την έκαναν να βγει στο μπαλκόνι.

Εντοπίστηκε η 39χρονη

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο στην στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλκίδα βρήκαν τον 43χρονο αιμόφυρτο, πεσμένο στο οδόστρωμα, ενώ ένα μαχαίρι ήταν καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του. Αμέσως μετά έφτασε ασθενοφόρο, διαπιστώνοντας τον θάνατο του 43χρονου.

Κοντά του βρέθηκε η 39χρονη γυναίκα, η οποία είχε αίματα στα ρούχα της, ενώ συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 39χρονη και το θύμα είχαν σχέση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις