Breaking news

Κακοκαιρία και χιόνια
A

Σε σχετική πρόγνωση για τον καιρό προχώρησε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, αναφερόμενο σε νέα επέλαση κακοκαιρίας, με πιθανότητα  χιονόπτωσης στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρθηκε σε μηνύματα που λαμβάνει από κατοίκους της Θεσσαλονίκης, έπειτα από τη σχετική του πρόγνωση για χιονόπτωση μέσα στην πόλη. Ο ίδιος επισημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χιονίσει στη Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμη αυτό.

Ακόμη τονίζει ότι, η πιθανότητα για χιόνια στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, θα πρέπει να βγουν τα καιρικά στοιχεία της Πέμπτης ώστε να μπορέσει με ασφάλεια να βγει αυτό το συμπέρασμα. Από την άλλη, παροτρύνει δε, τον κόσμο να κάνει υπομονή μέχρι να περάσουν οι μέρες και να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα με τα σωστά στοιχεία.

Στην ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Πολλά τα μηνύματα κυρίως από τους Θεσσαλονικείς για την πιθανότητα χιονιού το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη όπως ανέφερα στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ερτ3. Όπως τόνισα όμως και χθες και θα το επαναλάβω και σήμερα: Αν και η πιθανότητα για χιονόπτωση στην πόλη Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σ/κ είναι αρκετά μεγάλη και σήμερα (παρόλο που ομολογουμένως δεν το δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα), θα πρέπει να περιμένουμε και τα στοιχεία της Πέμπτης για να επιβεβαιωθεί ή όχι αυτό το σενάριο και να βγάλουμε ασφαλή μετεοσυμπεράσματα. Λίγο υπομονή λοιπόν!».

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSakisArnaoutoglouForecasts%2Fposts%2Fpfbid02wukGHeqiXunVnQxLwrsTMeebZf5T2KnwYvAC48RWTQ96aDHWpPeERRRVfPkWxWVvl&show_text=true&width=500" width="500" height="250" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις