Breaking news

Συλλήψεις
A

Συνελήφθησαν τρία νεαρά άτομα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στην Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν για μέρες τις κινήσεις του 20χρονου ντελιβερά, ο οποίος επιβαίνοντας σε δίκυκλο που άνηκε σε καφέ στο οποίο εργαζόταν, προσέγγισε το σπίτι όπου έμενε συνομήλικος συνάδελφος του μαζί με την 21χρονη κοπέλα του.

Ο ίδιος, όταν εξερχόταν από το σπίτι του, οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο βρίσκοντας στην κατοχή του πέντε συσκευασίας κάνναβης μεικτού βάρους 8,15 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, καθώς και 200 ευρώ αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι που μένει το νεαρό ζευγάρι, όπου κατασχέθηκαν ακόμη τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 12,6 γραμμαρίων, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, νάιλον συσκευασίες, ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, 875 ευρώ, τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά και έναν αναδιπλούμενο σουγιά με μήκος λάμας 8 εκατοστών.

Σε βάρος αυτών των δύο στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η παράβασή της νομοθεσίας περί όπλων, όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiareport.gr. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις