Breaking news

Γεωργία Μπίκα
A

Απολογήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Μπίκα και η τρείς κατηγορούμενη σχετικέ με την υπόθεση αρπαγής.

Όπως αναφέρεται, η Γεωργία Μπίκα καταγγέλει βιασμό  σε σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά του 2022, ενώ παράλληλα κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής. Η ίδια μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους μετά την απολογία τους στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι, η 26χρονη κοπέλα κατήγγειλε το βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022, ενώ τρείς άνδρες θεωρήθηκαν κατηγορούμενοι για υπόθεση αρπαγής, την οποία κατήγγειλε ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Όλοι όσοι απολογήθηκαν σήμερα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων ήταν και ο τότε εργοδότητης της 26χρονης κοπέλας, στον οποίο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ. 

Ακόμη, αναφέρεται ότι στους υπόλοιπους δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Στο κατηγορητήριο ήταν και 5ος κατηγορούμενος ο οποίος θα απολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Σημειώνεται ότι, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για αρπαγή και συνέργεια σε αυτή, παράνομη βία, σωματικές βλάβες, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όπως αναφέρεται οι πράξεις κατά τον μηνυτή τελέστηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο από τον καταγγελλόμενο βιασμό, υπόθεση που έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις