Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Σε υπόθεση δολοφονίας μετατράπηκε η εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά, στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός της 41χρονης εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο, σε απόμερη περιοχή, στη Χαλκιδική.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο άτομα. Ο ένας εκ των δύο είναι φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το έγκλημα διέπραξε ο φίλος της 41χρονης, δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει πει το γιατί τη σκότωσε.

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι. Πρόκειται για άτομο που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο σύντροφος της 41χρονης προσπάθησε να στρέψει αλλού τις έρευνες των Αρχών λέγοντας ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, οι αρχές εντόπισαν αποτυπώματα φίλου του που είναι σεσημασμένος. Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί με τον σύντροφο της 41χρονης, την έγκυο γυναίκα.

Ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταγγελθεί από την αδελφή του για ξυλοδαρμό, ενώ σύμφωνα με τον Alpha ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Τα ίχνη της 41χρονης εγκύου που είχε παιδί ηλικίας 13 ετών χάθηκαν την Πρωτοχρονιά, ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, δηλώθηκε η εξαφάνιση της στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις