Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 44χρονος Νορβηγός υπήκοος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη.

Ο 44χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας επίσης με δόλο, και για δύο πλημμελειματα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr,  ο Νορβηγός είπε στον ανακριτή ότι έχει κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης, ο 44χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε, γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.

Επιπλέον, κατά την απολογία του δήλωσε μετανιωμένος για όλα. Παράλληλα, η υπερασπιστική γραμμή του δράστη κατέθεσε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ αναμένεται και η συνδρομή των Νορβηγικών Αρχών, οι οποίες θα παράσχουν στοιχεία σχετικά με το ποινικό μητρώο του 44χρονου και το ψυχιατρικό του υπόβαθρο, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα εμπεριστατωμένο προφίλ.

Τέλος, ο 44χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια έως τη Δευτέρα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης που θα τον φιλοξενήσει μέχρι τη δίκη. Επιπρόσθετα, έχει ζητηθεί από τον δικηγόρο του να μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης με ψυχιατρική πτέρυγα.

Κηδεύθηκε ο 32χρονος αστυνομικός - Τραγική φιγούρα η μητέρα του 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύθηκε ο 32χρονος αστυνομικός, που πέθανε, αφού μαχαιρώθηκε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, σήμερα, Σάββατο το πρωί στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία κρατούσς τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια και φωνάζοντας «γιατί παλικάρι μου, γιατί».

Σύμφωνα με το thestival, η σορός έφτασε στην εκκλησία με πομπή από 13 δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά. Παρόντες στην κηδεία ήταν και συνάδελφοί του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις