Breaking news

σφυρί
A

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας συνελήφθη, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Συγκατηγορούμενοι είναι επιπλέον τέσσερα (4) άτομα, από τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία ενός (1) ημεδαπού, που αναζητείται για να συλληφθεί.

Προηγήθηκε καταγγελία ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία την Τρίτη το βράδυ και ενώ ανέμενε εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου του, δύο (2) άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες τύπου full face, τον προσέγγισαν και ένας εξ αυτών του κατάφερε χτύπημα με βαρύ αντικείμενο (σφυρί) στο κεφάλι του.

Στη συνέχεια του έσπασαν το αμάξι, ενώ υπήρχαν κι άλλοι δύο άνδρες οι οποίοι λειτουργούσαν σαν ομάδα υποστήριξης και αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο που τους περίμενε κι έφυγαν αμέσως από το σημείο. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες χθες το βράδυ στη Χαλκίδα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι τρεις (3) άγνωστοι δράστες – συνεργοί τους.

Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και αποχώρησε.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης ο πατέρας πήγε να παραλάβει το παιδί του, από προπόνηση  kick boxing, και κάτω υπό άγνωστες συνθήκες  δέχτηκε επίθεση από αγνώστους έξω από την Σχολή.

Τα τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες, επιτέθηκαν στον άτυχο άνδρα ενώ βρισκόταν στο αμάξι του, έσπασαν το τζάμι με ρόπαλα και σφυριά, ενώ στην συνέχεια τον χτυπούσαν στο κεφάλι.

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, οπού οι γιατροί τον υπέβαλαν σε αξονική από την οποία δεν εντοπίστηκαν βαριά τραύματα και του έκαναν μόνο δυο ράμματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις